Sammen lærer vi mest!

Fællesskab - Tillid - Ordentlighed - Udvikling

• Susanne Olesen den 10-02-2017

Ændringer, som er meddelt fra NT 7/2 2017

Der er lavet ændringer af køreplan på nedenstående ruter:

De ændrede tider og rejsemuligheder er leveret og kan fremsøges op på www.rejseplanen.dk

234 (ekspresture 13.30 og 15.30

Susanne Olesen den 08-02-2017
    Hej alle.

Som I nok er klar over, vil Hostrupvej i Hobro være lukket for gennemkørsel fra uge 7 og en rum tid frem – pga vejarbejde.

Det er jo en væsentlig færdselsåre i Hobro og der vil derfor kunne forekomme uregelmæssigheder.

Hvem det evt vil påvirke og i hvilket omfang er det stadig for tidligt at sige noget om.
    Men NT har bedt vognmændene om at køre ruterne igennem i uge 8 og derefter melde tilbage hvis noget skal rettes til.

OBS: Uregelmæssigheder i uge 8.

Med venlig hilsen / Best regards

Hanne Kock Sørensen
    Planlægger – Flextrafik, Trafik og Rådgivning

• Hanne Christensen den 24-01-2017

Tilmeldinger til ungdomsuddannelser/aktiviteter for næste skoleår.

Til forældre og elever i 9. klasse.

Så er det ved at være tid for eleverne til at få udfyldt deres ønske for uddannelse/aktivitet for næste skoleår inde på Undervisningsministeriets tilmeldingsside: ”optagelse.dk”

UPV – uddannelsesparathedsvurderingen - er kun relevant for elever, der søger ungdomsuddannelse. Hvis man søger 10. klasse eller andet, så vurderes der næste år (2018) igen.
    Skole og vejleder skal senest 31/1 – 2017 have overført standpunkter og vurderinger til optagelse.dk, så der er klart til forældre og elever.

Alle elever og forældre skal ind på optagelse.dk for at underskrive/signere. Ministeriet plejer at udsende et brev til forældres E-boks om, at nu skal der tilmeldes/søges aktivitet for de unge. Forældre skal bruge deres NEM-ID. Dette gøres under fanebladet ”underskrifter og bilag” på optagelse.dk. Elever og forældre har tidsrummet fra d. 2./2. til/med d.28./2. til at færdiggøre og underskrive på optagelse.dk – Herunder er der links til tre instruktionsvideoer om, hvordan man udfylder på optagelse.dk
    Erhvervsuddannelse: https://www.ug.dk/optagelse/saadan-soeger-du-en-erhvervsuddannelse
    Gymnasial uddannelse: https://www.ug.dk/optagelse/saadan-soeger-du-en-gymnasial-uddannelse
    10. Klasse: https://www.ug.dk/optagelse/saadan-soeger-du-en-10-klasse

Skulle der opstå problemer, så er man velkommen til at kontakte mig.

Hanne
    hachr@mariagerfjord.dk eller på intra
    Mobil: 20351755

• 22-02-2017
    Klassefest 1.B · 1B
  • 27-02-2017
    Skole/hjem samtale 5. d · 5D

Feriekalender for skoleåret 16/17

Sommerferien 2016 slutter 7. august Søndag
Efterårsferie uge 42 15. oktober - 23. oktober Lørdag-søndag
Juleferie 21. december - 3. januar Onsdag-tirsdag
Vinterferie 11. februar - 19. februar Lørdag-søndag
Påskeferie 8. april - 17. april Lørdag-mandag
St. Bededag 12. maj Fredag-søndag
Kr. Himmelfartsdag 25. maj - 28. maj Torsdag-søndag
Pinseferie 3. juni - 5. juni Lørdag-mandag
(Grundlovsdag) 5. juni (anden pinsedag) Mandag
Sommerferien 2017 begynder 24. juni Lørdag

Alle nævnte dage inklusiv.

Skoleåret 2017-18 starter mandag d. 14.august